Aláírták a szerződést2020. október 20. (kedd) 19:00 - Városnews/9767_0_300.jpgAláírták a McDonald's területvásárlásáról szóló szerződést ma délelőtt. Janiczak Dávid a hivatal tárgyalójában fogadta a népszerű gyorsétteremlánc egyik képviselőjét.

A polgármester még szeptemberben jelentette be, hogy a tervek szerint városunkban is éttermet nyit a McDonald's. Az eddig eltelt időszakban a szerződés előkészítése, a talajmechanikai és egyéb vizsgálatok zajlottak a cég részéről. A gyorsétteremlánc az Atomium szobros körforgalom melletti területen kezdi meg az építkezést. A leendő komplexum parkolót és játszóteret is tartalmaz majd. A tervek szerint hetven főt foglalkoztatnának a jövőben a városban.

„Mostanra alakult ki végleges formában, a mindkét fél számára megfelelő formátumban és tartalomban a szerződés, így ennek az aláírása ma megtörtént. Innentől kezdődhet a cég részéről az építési engedély beszerzése, a tervezés megkezdése, és majd a jövő évben az építkezés” - nyilatkozta Janiczak Dávid, polgármester.

A kép illusztráció.

Vissza