Férfias küzdelem (képgalériával)2020. november 7. (szombat) 20:53 - Sportnews/9822_0_300.jpgMagabiztos győzelmet aratott hazai pályán az Ózd-Sajóvölgye együttese a Borsod-Abaúj-Zempén megyei labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A mieink a Sajóvámos SKE csapatát látták vendégül a Városi Stadionban.

A centerpálya talaja nagyon mélynek bizonyult, így az egyik füves edzőpályán csaptak össze a felek. Az első játékrészben sokáig kiegyenlített küzdelem zajlott, ezt a periódust a kemény összecsapások jellemezték. A 40. percben azonban megszerezte a vezetést a piros mezes hazai csapat, Pogonyi vette be az ellenfél kapuját. A fordulást követően beindult a gólgyártás, ugyanis Stefán és Jakab is beköszönt majd Pogonyi szerezte meg önmaga második, csapata negyedik találatát. A vendégek Janó révén szépítettek ugyan, de az 5-1 es végeredményt Jakab állította be a 90. percben. Sándor Zoltán elégedett volt a látottakkal.

„Két olyan mérkőzésen vagyunk túl, amiből rosszul jöttünk ki. Két rangadó volt, amit sajnos elvesztettünk. Ezt betudtuk annak, hogy még nagyon fiatalok vagyunk, és az igazán férfias küzdelmekben mi kevesek vagyunk. Sikerült felállnunk a mai mérkőzésre. Ugyanannyi pontja volt a Sajóvámosnak, mint nekünk és nagyon brusztos, mély talajú meccset kellett megnyernünk, ahol két vereség után újra egyenesbe kerültünk” - nyilatkozta Sándor Zoltán, az Ózd-Sajóvölgye edzője.


822_0_t 822_1_t 822_2_t 822_3_t
822_4_t 822_5_t 822_6_t
Vissza