Ízletes szolgáltatás
Város
2021. dec. 13.

Ízletes szolgáltatás

Hamarosan elkészül a McDonald’s ózdi étterme. A tervek szerint december 17-én nyitja meg kapuit az új egység. A városlakókat délután fél egyre várják a területre.

A munkaterület átadáskor egy sajtótájékoztató keretében nyitották meg a kivitelezési folyamatot. A helyiek végigkövethették a fázisokat, amelyek során az elmúlt néhány hónapban elnyerte végleges formáját az étterem. A dolgozók szinte mindennel elkészültek, már a belső tér kialakítása is folyamatban van. Az új egységet Janiczak Dávid, városunk polgármestere is megtekintette.

„Egy jelentős fejlesztés történt a város közepén. Láthatja mindenki, hogy egy pár hónap alatt egy McDonald’s nőtt ki a földből. Én nagyon örülök neki, hogy zökkenőmentes volt a fejlesztés alatt a munkavégzés. Ennek köszönhetően most pénteken meg is fog történni az átadás. Szeretettel várunk minden érdeklődőt magára az átadóra is, és a szalagátvágás után már ki is lehet próbálni az új termékeket, amiket az ózdi McDonald’s biztosít számukra” - mondta Janiczak Dávid, polgármester.

Az étterem a Jövő Élménye koncepció alapján épült meg. Ennek lényege, hogy az innovatív konyha- és kiszolgálási folyamatokkal, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizálja a mekizés élményét. Emellett ügyelnek a személyes kiszolgálás minőségére is.

„Természetesen számítunk arra, hogy az első napokban, hetekben nagyon sokan lesznek kíváncsiak az új étteremre. Ez történik egyébként minden új helyszínen, ahová McDonald’s éttermet építünk. Éppen ezért szeretnénk kérni mindenkinek a türelmét. A nyitás napján egyébként biztonsági őrök biztosítják majd a beengedést, hogy az egyrészről folyamatos legyen, másrészről senkinek se okozzon kellemetlenséget, ha esetleg többen szeretnének bemenni, mint ahányan kényelmesen elférnek és rendelni vagy fogyasztani tudnak” - nyilatkozta Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója.

Maga az átadás most pénteken, azaz december 17-én 12 óra 30 perckor kezdődik. Az ünnepi köszöntők után az ÓMI Zenés Színház előadását hallhatják a megjelentek, majd a szalag átvágása után megnyitja a létesítmény a kapuit a nagyközönség számára.