TOP_PLUSZ-3.3.1-21-BO1-2022-00034 Ózdi Nemzetőr Úti Tagóvoda infrastrukturális fejlesztése

ÓZDI NEMZETŐR ÚTI TAGÓVODA INFRASTRUKTURÁLIS

FEJLESZTÉSE

TOP_PLUSZ-3.3.1-21-BO1-2022-00034

Ózd Város Önkormányzata a TOP_PLUSZ-3.3.1-21 „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése” című pályázati felhívásra sikeres támogatási kérelmet nyújtott be és 149,11 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében kerül megvalósításra, melynek forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Az „Ózdi Nemzetőr Úti Tagóvoda infrastrukturális fejlesztése” című projekt révén megteremtődnek az egészséges környezet és a hatékony nevelés infrastrukturális feltételei, hogy ezzel biztosítva legyen a minőségi szolgáltatásokhoz való – kirekesztés nélküli – hozzáférés. A tervezett energiahatékonysági fejlesztés révén megvalósul az óvodai intézményegység működtetésének racionalizálása, az ellátási színvonal növelése egy költséghatékonyan üzemelő épülettel, hogy a településen élők számára kedvezőbb és magasabb színvonalú intézmény alakuljon ki.

A felújítás, korszerűsítés keretében az alábbi kivitelezési munkák valósulnak meg: homlokzati nyílászárók cseréje, homlokzati hőszigetelés, zárófödém hő- és vízszigetelése, a fűtési rendszer szekunder körének felújítása, világításkorszerűsítés, napkollektor üzembe helyezése, napelemes rendszer telepítése és a nevelési munkát segítő/megkönnyítő IKT eszközök beszerzése.

A projekt megvalósítási időszaka: 2022. október 1. – 2024. december 31.
Kedvezményezett: Ózd Város Önkormányzata
Támogatás összege: 149.105.722 Ft

A projektről bővebb információt a www.ozd.hu oldalon találhatnak. További információ az Ózdi Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztályáról (06/48/574-138) kérhető.

Kommunikációs anyagok:

Sajtóanyagok: