Félidő címmel indul az önkormányzat lakossági tájékoztató kampánya
Város
2022. máj. 9.

Félidő címmel indul az önkormányzat lakossági tájékoztató kampánya

Félidő címmel indul Ózd Város Önkormányzatának tájékoztató kampánya, amelynek célja az eddig elért eredmények átfogó bemutatása a lakosság számára.

Félidő címmel egy önkormányzati kampány indul ezekben a napokban, amelynek elsődleges célja a lakosság informálása. Ehhez kapcsolódóan több terülten is igyekeznek felvenni a kapcsolatot az itt élőkkel. Ennek érdekében például számos videó összeállítás is készült, amelyeket különböző felületeken fognak sugározni. Többek között a városi televízió képújságjában, de a közösségi médiában is fellelhetőek lesznek. Ezeken kívül az Ózdi Központi Ügyfélszolgálaton is megtekinthető lesz egy hosszabb verzió.

Az ÓKÜSZ mellett a településünket érintő más fontos ügyekbe is betekintést nyerhetnek a helyiek. Így szó van többek között akadálymentesítésről, belvízelvezetésről, aszfaltozásról, pihenő-, vagy éppen parkolóhelyek kialakításáról is. Városunk polgármestere fontosnak érzi, hogy az ózdiak képben legyenek azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt időszakban milyen munkafolyamatok zajlottak körülöttük, és hogy azok milyen eredménnyel végződtek.

„Az önkormányzati ciklus felénél járunk, így Ózd Város Önkormányzata egy tájékoztató kampányt indított, amelynek az a lényege, hogy a lakosságot tájékoztassuk a ciklus feléig elért eredményekről. Ezekkel a következő időszakban több helyen is találkozhatnak. Bízom benne, hogy mindenki megismeri a városban elvégzett munkáknak az eredményét, hiszen fontosnak tartom a lakosság tájékoztatását, immár több mint hét esztendeje. Hiszen a legfontosabb az, hogy a megválasztott politikus el is számoljon azzal, hogy milyen munkát végez” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.

Írásos formában is zajlik a tájékoztatás. Ma már el is kezdődtek az ehhez kötődő munkálatok. Így például a Vasvár úton található kirakatokba plakátokat is elhelyeznek. Az elmúlt két és fél év eredményeire pedig szórólapokkal is felhívják majd a figyelmet. Ezeket hamarosan postaládájukban találják meg az olvasók.