Folyamatos munkálatok
Város
2021. aug. 12.

Folyamatos munkálatok

Elkészült a csapadékvíz-elvezető árok Cipóban a Hajnóczy József úton. Bár ebben a városrészben ez volt az egyik legégetőbb probléma, azonban az ÓVI dolgozói egyéb munkálatokat is elvégeztek.

Kisebb útszakaszokat leaszfaltoztak, Meggyesen például a beszakadt részeket is kijavították. Az aszfaltozásra szánt keretből az Építők útja is megújul. A Vasvár út 69. szám melletti játszótéren pedig helyrehozták a kerítést. Az elemek festését felfrissítették, a hiányzó részeket pedig pótolták. A Martinovics Ignác úton jelenleg a rossz állapotú árkok rekonstrukciója zajlik. A szakemberek a hatos és nyolcas házszámok előtt végzik a munkálatokat. Lassan, de biztosan minden apróbb feladatot elvégeznek, a terület képviselője addig is türelmet kér a lakosságtól, hiszen az ÓVI dolgozóinak az egész városban helyt kell állniuk. A Hajnóczy József úton májusban kezdték el a munkát. Kicsit megcsúsztak a befejezéssel, ugyanis a mederelemeket gyártó Ózdi Roma Nemzetiségi Önkormányzatnál elromlott egy munkagép.

„Múlt hét pénteken lett kész ez a százhúsz méteres szakasz. Itt nem volt kiépítve a vízelvező árok. Az első legfontosabb célkitűzésem, hogy első körben oda csináljuk, ahol nincs kialakítva. A soron következők pedig azok lesznek, ahol rossz állapotúak a vízelvezető árkok. A Hajnóczy úton évekkel ezelőtt az Émász is végzett rekonstrukciót, valamint itt aszfaltozás is zajlik majd, ami november 30-ig meg fog történni” - nyilatkozta Zsuponyó Anett, területi képviselő.