Mindent újjá teszel címmel adott koncertet a Continental Singers a Magyar Pünkösdi Egyház Ózdi Gyülekezetének Imaházában
Egyház
2022. aug. 16.

Mindent újjá teszel címmel adott koncertet a Continental Singers a Magyar Pünkösdi Egyház Ózdi Gyülekezetének Imaházában

Mindent újjá teszel – címmel adott koncertet a Continental Singers, a Magyar Pünkösdi Egyház Ózdi Gyülekezetének Imaházában. Az énekesek már nem első alkalommal léptek fel városunkban.

Szép számú közönséget vonzott a Continental Singers koncertje, a  Magyar Pünkösdi Egyház Ózdi Gyülekezetének Imaházában. A modern keresztény gospel zenét játszó együttes, közel húsz énekessel lépett színpadra. Különleges zenei programmal készültek, Mindent újjá teszel címmel. Az együttes régi kapcsolatot ápol a gyülekezettel, mely a kilencvenes évekhez nyúlik vissza. Ennek eredményeként már többször is jártak városunkban. Szabadtéren, művelődési házban de a gyülekezetben is megmutatták már tehetségüket.

„Nagyon pozitív a visszajelzés, gospel stílusú előadásban adják elő az énekeket és dalokat. A koncertek után szoktunk közvélemény-kutatást tartani a hallgatóság között, és nagyon pozitív és nagyon jók a visszajelzések. Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban annyi rossz hír ér minket, és annyi sok félelmet generáló dolog veszi körül az embereket. Nagyon jó feltöltekezés és kikapcsolódási lehetőség egy ilyen koncert, ahol az evangéliumról, a jó hírről van szó” - mondta Baráti Róbert, az Ózdi Pünkösdi Gyülekezet lelkipásztora.  

A nagy múltú együttes folyamatosan járja az országot az év minden szakában, eddig közel kétezer koncertet adtak, melyeket közel háromszázezer ember látott. Az énekes formáció célja, hogy bemutassák az evangéliumot, hirdessék Isten üzenetét és bátorítani mindenkit a Biblia szavain keresztül. Mindezt modern zene, színpadi tánc, prózák, jelenetek, fények és egy nagyszerűen megtervezett koncert keretében.

„Könnyűzenei stílusban énekelünk, nagyon sok dalhoz van mozgáskoreográfia, de nagyon pörgős dalaink is vannak, illetve szívhez szóló és lassú. Mindegyik dalnak, legyen az gyors vagy lassú, nagyon mély az üzenete. Én nagyon szeretem minden dalunknak az üzenetét, mert mindegyik a szívhez szól, mindegyik valami megoldást mutat, választ és bátorítást ad a hallgatóknak. Azt szoktuk mondani, hogy akinek van füle, hallja meg” - fogalmazott Lukács Éva, a Continental Alapítvány elnöke.  

Az együttes énekesei komoly vokális produkciót adtak elő, tartalmas szövegekkel, mondanivalóval. Lendületes, szívhez szóló, olykor elgondolkodtató, de mégis szórakoztató koncertet láthatott és hallhatott a közönség, akik tapssal jutalmazták a fellépők műsorát.