Több fiatal is ellátogatott az októberi Anime Klub összejövetelére
Szabadidő
2022. nov. 2.

Több fiatal is ellátogatott az októberi Anime Klub összejövetelére

Újabb összejövetelt tartottak az Anime Klub tagjai. Ezt a foglalkozást a Halloween köré építették fel. Többfajta tematikájú feladatot is kitaláltak a szervezők.

Jelmezes fiatalokkal telt meg az Ózdi Városi Könyvár egyik terme a hétvégén. Az anime filmeket kedvelők már többször összegyűltek, hogy együtt hódoljanak szenvedélyüknek. A tagok kedvencei közé tartozik például a Dragon Ball és a Naruto. A közösség célja az, hogy megmutassák ezen filmek élvezetes oldalát, és még közelebb hozzák a fiatalokhoz ezt a műfajt.

„Azért fontos, mert így egy kicsit meg tudunk menekülni a mindennapok kötöttsége elől. Engem az fogott meg bennük, hogy nagyon szép a grafikájuk, szépek a karakterek. Olyan fordulatos történetekkel tudnak előállni, ami leköt a televízió elé, és addig nem tudok felállni, amíg végig nem nézem” - mondta Sallai Alexandra.

A foglalkozást még aktuálisabbá tették, ugyanis a délután középpontjában a Halloween állt. Sokan ezért kifestett arccal és jelmezben érkeztek, hogy még hangulatosabbá tegyék az összejövetelt. A különleges tematikájú feladatok között volt házi készítésű puzzle, ahol szétvágott fotókat kellett összerakniuk, de akadt activity is, ahol rajzolniuk, beszélniük vagy mutogatniuk kellett a csapattagoknak.

„Ez picit másabb mint a többi, mert most mindenki beöltözött. Most jobb, hogy többen vagyunk, általában nem szoktunk ennyien lenni. De ez a mosatni alkalom így eléggé izgalmas” - nyilatkozta Kotlár Ágnes Katalin.

Az októberi foglalkozásra sokan érkeztek. A tervek szerint a következő hónapban is megszervezik majd az eseményt, amire minden érdeklődőt szeretettel várnak.