Eredményes kezdés
Sport
2021. szept. 8.

Eredményes kezdés

A 2021/2022-es szezon első bajnoki mérkőzését játszotta a SalgÓzd Teke Klub. Szombaton a Bátonyterenyei Teke Klubot látták vendégül, amelynek végeredménye a hazaiak javára 7-1 lett.

Első bajnoki mérkőzését játszotta a 2021/2022-es szezonban a SalgÓzd Teke Klub. A férfi NB I. keleti csoportjában a Bátonyterenyei Teke Klub gárdáját látták vendégül a városi stadion tekecsarnokában. A találkozó jól indult, hiszen Csanádi Csaba és Frink Szabolcs is behúzta a maga pontját, így jó alaphangot adtak a mérkőzésnek. A hazai csapat egész idő alatt jobban teljesített, így lett a végeredmény: SalgÓzd TK – Bátonyterenyei TK 7 – 1.

„Aránylag az előző évekhez képest talán ez volt a legjobb felkészülésünk. Jártak edzésre a fiúk, muszáj őket valahogy feldobni, mert a legjobb játékosunk Stréer Tamás elment. A középmezőnyben szeretnénk lenni” - mondta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A felkészülés szempontjából minden csapat problémákkal nézett szembe a vírusnak köszönhetően. A vendégek helyzetét nehezítette az is, hogy a pályájuk felújítás alatt áll, ami még most sincs kész. Reménykednek a sikeresebb folytatásban.

„Attól függetlenül, hogy ez a nap nem úgy sikerült, mint ahogyan szerettük volna, én bízom benne, hogy a következő mérkőzésekre a játékosok megtalálják azt a formájukat, amit egyébként tudnak, és nem ezt a teljesítményt, amit ma nyújtottunk, mert ettől a csapat többet tud” - emelte ki Márton Ferenc, a Bátonyterenyei Teke Klub csapatkapitánya.

A hazaiak nyáron sokat edzettek. Ez szükséges ahhoz, hogy folyamatosan jó teljesítményt nyújtsanak. Vannak olyan játékosok, akik nem Ózdon élnek, kevesebbet tudnak gyakorolni ezen a pályán, de ez nincs rossz hatással játékuk eredményére.

„A sikerhez az kell, hogy rendesen be tudjuk lőni a pályát. Ehhez nyáron megfelelő edzést kellett produkálnunk, ami meg is történt. Úgy néz ki, hogy ez a jövőre nézve nagyon kecsegtető” - hangsúlyozta Csanádi Csaba, a SalgÓzd Teke Klub játékosa.

A mieink a következő fordulóban a Nádújfalu KSE ellen lépnek pályára Kazincbarcikán. Itthon legközelebb szeptember 18-án láthatják őket az érdeklődők a DYNAMO Sportclub ellen. A SalgÓzd TK az első forduló után a második helyet foglalja el a tabellán.