Idén kétnapos lesz a Majális, az Ifjúsági Parkban várják az ózdiakat
Kultúra
2023. ápr. 27.

Idén kétnapos lesz a Majális, az Ifjúsági Parkban várják az ózdiakat

Korda György és Balázs Klári lesz a két sztárfellépő az idei a Majálison. Az Ifjúsági Parkban várják az ózdiakat rengeteg színes programmal.

Májusfaállítás, helyi fellépők és sztárvendégek. Az Ifjúsági Parkban várják az ózdiakat április harmincadikán és május elsején. Számos programot ígérnek az ÓMÉK Olvasó munkatársai, akik már korábban elkezdték a szervezési feladatokat annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon a két nap során.

„A május elsejei városi Majális az idén kétnapos lesz. A szervezés körülbelül április első felében indult el. Április 30-án lesz két színpadi fellépő, ahol  sztárfellépőként Korda György és Balázs Klári áll színpadra. Május elsején pedig a helyi csoportoké lesz a főszerep. Kísérőprogramokkal egészítettük ki a rendezvényt, ugyanis a helyszínen lesz az ÓVI állatsimogatója bárányokkal, nyuszikkal, és a gyerekek megcsodálhatnak olyan állatokat is, akikhez nem lehet hozzányúlni, de kint lesznek a helyszínen, és lehet, hogy nem találkoztak még ilyen állattal” - mondta Fábián-Dobos Eszter, az ÓMÉK művelődési ágazatvezetője.

Az ózdi ebtelep is képviselteti magát. Kutyákat lehet majd sétáltatni. A felelős állattartásról és az örökbefogadásról tudhatnak meg sok érdekességet és új dolgokat azok, akik odalátogatnak a standjukhoz. Az Ózdi Városi Könyvtár is ott lesz babasarokkal, kézműves foglalkozásokkal és óriás puzzle-el. Aki a színpadi produkciók mellett tartalmas kísérőprogramokon szeretne részt venni, az Ózdi Ifjúsági Park területén mindezt megteheti.

Fellépnek a Szívklub tagjai, a Szarkaláb Tánccsoport, az ÓMI Zenés Színház, de lesz kívánságműsor is a két nap alatt. A szervezők igyekeztek úgy összeállítani a műsort, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére valót. Minden érdeklődőt szeretettel várnak április utolsó és május első napján az Ifjúsági Parkban.