Ülésezett az Ózd Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa
Kistérség
2023. máj. 30.

Ülésezett az Ózd Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa

Az Ózd Kistérség Többcélú Társulása 2022. évi zárszámadását, maradványának felhasználását fogadták el a tagok a ma délelőtti társulási tanácskozáson.

Megszavazták a belső ellenőrzési feladat tavalyi évi ellátásáról szóló éves összefoglaló jelentését is. Az öt napirendi pont elfogadását a Pénzügyi és Humán Bizottság döntése előzte meg. A délelőtti ülésen szó volt az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény által biztosított szociális alapszolgáltatásokról és szakosított ellátásokról.

„Az Ózd Kistérség Társulási Tanácsának ülése eredményes volt, határozatképesek voltunk és a 2022-es évről tárgyaltunk. Főként tehát a zárszámadást fogadtuk el, a maradvány elszámolást fogadtuk el és a belső ellenőrzési jelentést, valamint tájékoztatót a szociális és egészségügyi intézmények működéséről. Teljesen egybehangzó szavazatokkal fogadták el a települések ezeket a beszámolókat és határozati javaslatokat” - mondta Janiczak Dávid, az Ózd Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának elnöke.