Barátságos meccs
Szabadidő
2021. szept. 29.

Barátságos meccs

Barátságos mérkőzésen látta vendégül az Ózdi Közösségi Ház labdarúgó együttese a Sajónémeti Közösségi Ház csapatát.

A Gyerekesély program az ózdi járásban projekt keretein belül működő Közösségi Ház kispályás labdarúgó csapata barátságos mérkőzésen látta vendégül a Sajónémeti Közösségi Ház együttesét a hétvégén. Az összecsapás a járási szintű együttműködésének köszönhetően jött létre az Ózd Városi Stadionban található műfüves pályáján.

„Ez már egy több éves hagyomány a két közösségi ház között. Az egyik hónapban nálunk rendezzük meg ezt a mérkőzést, a következő hónapban pedig Sajónémetibe utazunk az ottaniakhoz” - mondta Németh Roland, az Ózdi Közösségi Ház vezetője.

Havonta szoktak egy edzést tartani itt a pályán, ha pedig hidegebbre fordul az idő, akkor majd a Marosi István Városi Sportcsarnokban valósítják ezt meg. A fiatalok ezeken az alkalmakon jól érzik magukat és örülnek, hogy a csapattársaikkal együtt lehetnek.

„Én úgy jöttem ide, hogy nyerünk. Úgy nem szeretek lemenni a pályáról, ha veszítünk. Jó így összegyűlni a barátokkal. Ilyenkor focizunk egy jót” - nyilatkozta Papp Patrik.

„Itt focizok az ózdi foci klubnál. Le vagyok igazolva két éve, most vagyok U17-es játékos, és törekszem arra, hogy mindig jobb legyek” - fogalmazott Váradi Adrián.

A végeredmény 8-5 lett az Ózdi Közösségi Ház alakulata javára. A következő összecsapást Sajónémetiben fogják játszani az őszi szünetben. A győztes csapat egy kupával gazdagodott, illetve a játékosok érmeket is hazavihettek.