Véget ért az 2022/23-as Varga József Amatőr Tekebajnokság, díjkiosztón vettek részt a csapatok
Sport
2023. okt. 25.

Véget ért az 2022/23-as Varga József Amatőr Tekebajnokság, díjkiosztón vettek részt a csapatok

Díjkiosztó ünnepségre voltak hivatalosak azok a csapatok, akik részt vettek a 2022/23-as Varga József Amatőr Tekebajnokságon. A rendezvényen a kiemelkedő egyéni teljesítményeket is elismerték.

A májusban rendezett első mérkőzést számos összecsapás követte, a bajnokság körmérkőzéses rendszerben zajlott oda-visszavágó alapján. A mostani díjátadón pedig kiderült, ki bizonyult a legjobb gurítónak.

„Befejeződött a 2022/23-as évi Varga József Amatőr Tekebajnokság, ez már a hetedik évad volt. Most fejeződött be, most lesz a díjátadó ezen a záró ünnepségen. Nagyon jó hangulatú mérkőzések és szép eredmények születtek. A bajnokságon 10 csapat vett részt, természetesen az első hármat fogjuk értékelni. A folytatás pedig november hetedikén lesz, amikor megkezdjük a 2023/24-es évi bajnokságot” - nyilatkozta Nagy-Mengyi Péter, az ÓSÉK ügyvezetője.

A harmadik helyen a Nosztalgia nevet viselő csapat végzett, az ezüstöt az 5 Cudar vihette haza, a legjobban pedig a Tűzoltók szerepeltek, akik képzeletben felállhattak a dobogó tetejére.

„Sikerült idén megnyernünk a bajnokságot, egy pár év elteltével újra, hiszen voltunk már elsők ebben a tekebajnokságban. Mindenképp jó érzés, ez egy nagyon jó rendezvény. Színvonalas, vannak nagyon jó csapatok rajtunk kívül is. Voltak nagyon jó meccseink, szoros mérkőzések. Igazából mindenki játszott a csapatunkból, mindenkinek sikerült kihoznia magából a maximumot, edzettünk is. Igazából teljesítettünk mindent, amit szerettünk volna” - értékelt Fábián Norbert, a Tűzoltók csapatvezetője.

Az oklevelek, aranyérmek és serleg mellett természetesen a Tűzoltók kapták meg a vándorkupát is, amit az előző évben az 5 Cudar tudhatott magáénak. Az egyéni teljesítményeket is jutalmazták, a legjobbak 1-1 üveg, egyedi címkével ellátott, finom bort vihettek haza. A jó hangulatú díjkiosztó után baráti beszélgetés következett, ahol a szervezők pizzával is megvendégelték a résztvevőket.