Jótékonysági koncertet szerveztek a Csillagfürt EGYMI-ben
Oktatás
2024. jan. 19.

Jótékonysági koncertet szerveztek a Csillagfürt EGYMI-ben

René lépett fel azon a jótékonysági koncerten, melyet a Csillagfürt EGYMI-ben rendeztek meg. A bevételt nemes célra fordítják majd.

Egy jól ismert dal nyitotta meg René előadásában azt a jótékonysági koncertet, melyet a Csillagfürt EGYMI aulájában rendeztek első alkalommal. A hagyományteremtő eseményen a pedagógusokon, a vendégeken és az intézmény tanulóin kívül, a szülők is helyet foglaltak.

„Nagy örömmel fogadtam, hogy a Csillagfürt EGYMI-nek a Szülői Szervezete azzal az apropóval keresett meg engem, hogy elsőként, mert soha nem volt ilyen az iskola életében, egy jótékonysági koncertet szeretnének szervezni. Ehhez találtunk egy nagyon lelkes és tehetséges előadót, Renét, akit itt fogadunk az iskola aulájában” - mondta dr. Kozup Sándor, a Csillagfürt EGYMI főigazgatója.

A fiatalok néhány dallamot együtt énekeltek a fellépő vendéggel, aki a dalok előtt rövid gondolatokat osztott meg közönségével.

„Mi ötletelünk mindig, hogy mivel is tudnánk segíteni az iskolát. A Szülői Szervezet egyik tagja felvette Renével a kapcsolatot, és így jött ennek a jótékonysági koncertnek az ötlete. A bevételt szeretnénk a gyerekekre fordítani, majd az iskola vezetőségével egyeztetve, hogy mire van szükségük” - nyilatkozta Gulyás Erzsébet, a Szülői Szervezet alelnöke.

Krága René a 2022-es X-faktorban feltűnt előadó, aki eljutott egészen a mentorházig. Tehetségét és ismertségét kihasználva jótékonysági koncertsorozatot indított, hogy minél több rászoruló és beteg gyereken tudjon segíteni. Az énekes Ózdra is nagy örömmel jött el.

„Amikor a Szülői Szervezet megkeresett engem, hogy jótékonysági koncertet kellene adni, akkor természetesen elfogadtam a meghívást és nagy örömmel tettem eleget ennek a felkérésnek. Nagyon szívesen segítek a gyerekeken, illetve minden olyan emberen, aki segítségre szorul. Nagy örömmel fogom ezt a koncertet teljesíteni, remélem, hogy sok ember lesz és remélem, hogy nagyon sokat tudunk segíteni” - hangsúlyozta Krága René, énekes.

René több zenei stílusból hozott válogatást a koncertre, de a mai modern popzenéhez igazította a repertoárt. Felcsendült Molnár Ferenc Caramel, Azariah és Máté Péter dalain kívül az énekes saját dala is, a Tükörkép, mely nagy sikert aratott a fiatalok körében.