A 2023-as esztendő is bővelkedett sportsikerekben – Várják a javaslatokat!
Sport
2024. jan. 31.

A 2023-as esztendő is bővelkedett sportsikerekben – Várják a javaslatokat!

Már várják a 2023-as esztendő Ózd Város Eredményes Sportolója márciusi díjátadójára a jelöléseket az Ózdi Sport- és Élményközpont munkatársai. A leadási határidő február kilencedike.

A szokásoknak megfelelően most is egy tíz tagú kuratórium dönti el a beküldött jelölőlapokon szereplő javaslatok alapján, hogy ki, illetve kik azok, akik elismerést érdemelhetnek eredményeik tükrében. Ehhez azonban nagyon fontos, az egyesületek együttműködése, akikkel a szervezők e-mail-ben már fel is vették a kapcsolatot. Most is több kategóriában szeretnének díjakat kiosztani, de idén legjobb utánpótlás és felnőtt sportolót, valamint edzőt a közönség is választhat. Bővebb információ a sport@ozdisportelmeny.t-online.hu e-mail címen, illetve a 48/470-376-os telefonszámon is kérhető.

„Azt szeretném kérni, hogy azok az egyesületek, amelyek nem kapták meg, Facebook oldalunkról le tudják tölteni a jelölőlapot. Jelölni csak ózdi székhelyű, illetve telephelyű egyesületek tudnak a megadott kategóriákra. Ebben az évben változás, hogy a 10 kategóriában lesz 3 kategória, amelyben külön közönségszavazat is lehetséges, tehát a közönség is eldöntheti, hogy kik azok a felterjesztett személyek, illetve egyesületek, akik díjat kaphatnak. Szeretnénk, hogy minél több jelölőlap és jelölés jöjjön be, hogy minél nagyobb legyen a választási lehetőség, minden a közönségnek, mind pedig a kuratóriumnak” - mondta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont ügyvezetője.

2024. 02. 01. 8:33