Ezentúl online jegyvásárlásra is lehetőség van az ÓMÉK-Olvasó programjaira
Kultúra
2024. febr. 9.

Ezentúl online jegyvásárlásra is lehetőség van az ÓMÉK-Olvasó programjaira

Ezentúl online formában is megválthatjuk jegyünket az ÓMÉK-Olvasóban megrendezett előadásokra. Emellett további fejlesztéseken is dolgoznak az intézmény munkatársai.

A színes programokat felvonultató intézmény jegypénztárában eddig csak személyesen volt erre lehetőség. Az új funkciónak köszönhetően így kényelmesebbé válik a vásárlás. Az idén 100 éves Olvasó rengeteg meglepetést tartogat ebben az évben a művészet és színház kedvelőinek, így érdemes nyomon követni a jövőbeni előadásokat. Az internetes jegyvásárlás mellett további fejlesztéseken is dolgoznak az intézmény munkatársai.

„Mostantól, igazodva a nézői igényekhez, online is lehet jegyet vásárolni az Olvasó több rendezvényére, így például a Zséda koncertre és a következő Pózdiumra is a jegy.hu-n. Ez ugye azért nagyon fontos, mert aki nem Ózdon él, az távolabbról is meg tudja venni a belépőjegyet. A másik újításunk pedig az az, hogy bankkártyával is lehet majd hamarosan fizetni az Olvasó jegypénztárában, tehát nem kell készpénzzel rendelkeznie a leendő nézőnek” - mondta Bukovinszky Zsolt, az ÓMÉK ügyvezetője.