Kiütéses győzelem
Sport
2021. okt. 19.

Kiütéses győzelem

Győzelmet aratott a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az Ózd-Sajóvölgye együttese. A mieink az Onga SE gárdáját látták vendégül és 9-0-ra múlták felül őket.

Az Ózd-Sajövölgye együttesét idén ötödik alkalommal láthatta a közönség a stadion centerpályáján. Az első félidőben öt gólt szerzett a hazai csapat. A szünet után pedig még négyszer zördült meg az Onga SE hálója. A meccsen Pataki Roland négy, Horváth Sándor Patrik három, míg Takács Tamás két találatot jegyzett. A vendégeknek kilencven perc alatt sem sikerült szépíteni. Végeredmény Ózd-Sajóvölgye – Onga 9-0.

„Minden meccsre ugyan úgy megyünk ki, feltüzelve, hogy meg kell nyernünk mindent, mert a feljutás a cél. A mai mérkőzésen igazából a második félidőben picit visszavettek a játékosaink. Ez lehet, hogy a sok gól előnye vagy hátránya volt” - értékelt Pataki Roland, az Ózd-Sajóvölgye játékosa.

A vendégek vegyes érzelmekkel hagyták el a pályát. A mai meccsre tartalékos kerettel érkeztek. Az eddig eltelt fordulók során négy győzelmet szereztek, négy vereséget szenvedtek és kétszer megosztoztak a pontokon az ellenfelekkel. A gárda rangidős tagja szerint a hazaiak komoly feladatot jelentettek számukra, amit nem tudtak teljesíteni.

„Természetesen minden meccsnek úgy indulunk neki, hogy győzni szeretnénk. A következő mérkőzést Parasznya ellen játsszuk, az is nehéz lesz, kevesen leszünk. Majd utána könnyebb csapatokkal mérkőzünk meg és akkor úgy gondolom, hogy megint körülbelül huszonöten fogunk ülni a kispadon” - fogalmazott Titkó Tamás, az Onga SE játékosa.

Az Ózd-Sajóvölgye a győzelemnek köszönhetően a tabella második helyéről várja a folytatást. A következő körben Szendrőre látogatnak majd. A cél az, hogy megnyerjék a pontvadászatot.