Földszállítás Hangonyba
Város
2024. ápr. 11.

Földszállítás Hangonyba

Kamionnal szállított földet Janiczak Dávid polgármester a JYSK területéről Hangonyba. A kivitelező cég képviselője kereste meg a lehetőséggel.

Jól haladnak a munkálatok a JYSK, DM és KIK üzletek jövőbeli helyén. A város vezetője a délelőtt folyamán besegített a földmunkálatoknál. Azt mondta, egy korábbi egyeztetésen viccesen ejtette el, hogy szívesen működik közre a szállításnál, most pedig csörgött a telefonja, hogy mehet. A kivitelező cég minden hivatalos papír megszerzése után kamionba ültette. Tíz tonna földet pakoltak fel, amit Hangonyba szállított. A településen ugyanis a hulladéklerakó rekultivációja zajlik. A kitermelt földdel több kamion forgott folyamatosan. A polgármester elmondta, fontosnak tartja, hogy minden munkának tisztában legyen az aprólékos részletével.

„Több dolog miatt is fontos, hogy az ember tisztában legyen a munkáknak a részleteivel. Egyrészt sokkal könnyebben megérti a munkavégzéseknek a folyamatát, sokkal könnyebben el tudja fogadni azt, amit mondanak neki a szakértők, vagy éppen tud vele vitatkozni, hiszen belelátott, hogy hogyan kell bizonyos dolgokat csinálni. Ez a mai nap erről szól, hogy kipróbáljuk itt a kamion vezetést, mégpedig billencset” - mondta Janiczak Dávid, polgármester.