Tavaszi fesztivált szerveztek a Sorsod Borsod Alapítvány tagjai és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ózdi passzivistái az Ifjúsági Parkban
Szabadidő
2024. ápr. 30.

Tavaszi fesztivált szerveztek a Sorsod Borsod Alapítvány tagjai és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ózdi passzivistái az Ifjúsági Parkban

Az Ifjúsági Park adott otthon annak a Tavaszi Fesztiválnak, amelyet a Sorsod Borsod Alapítvány és az MKKP ózdi aktivistái szerveztek. A rendezvény számos érdeklődőt vonzott ki.

Fiatalok gyülekeztek az Ifjúsági Parkban. A közelmúltban tartották meg az Ózdi Tavaszi Fesztivált, amelyet a Sorsod Borsod Alapítvány tagjai és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ózdi passzivistái szerveztek. Habár nem ment minden zökkenőmentesen, a szervezők szerint azonban sikeres volt a délutáni program.

„Küzdünk a hangtechnikával, de egyébként eddig minden jól alakult. Igazából köszönetet kell mondanom mindenkinek, aki segített ebben az egészben, mert ez egy hatalmas közösségi összefogásként valósult meg ez a rendezvény. Rengeteg embertől kértem szívességet, és ezúton szeretném megköszönni mindenkinek. Nem szeretnék senkit kiemelni, de sokan odatették magukat a szervezésben, úgyhogy köszönjük szépen” - hangsúlyozta Gyurgyák Tamás, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Ózd listavezető jelöltje.

A délutáni és kora esti órákban olyan zenei fellépők szórakoztatták a közönséget, mint például a Diákok vagy Funktasztikus. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt ózdi passzivistái aláírást is gyűjtöttek, valamint felállítottak egy táblát, amelyre a helyiek felírhatták, mit valósítanának meg Ózdon. Mindezek mellett bárki elkészíthette a saját tervezésű matricáját egy workshopon.

„Egyébként meglepően jó, nem számítottam rá, hogy ilyen menő kis workshopok lesznek. Mondjuk több emberre számítottam, de ezt leszámítva elég korrekt, tetszik” - nyilatkozta Bíró Martin.

A rendezvényre számos érdeklődő kilátogatott. A program létrejöttében több cél is motiválta a szervezőket, de a legfontosabb a közösségépítés volt.