Megújul a dühöngőnél található focipálya
Fejlesztés
2024. máj. 17.

Megújul a dühöngőnél található focipálya

Lakossági kérésre megújul a dühöngő melletti focipálya. A kiszakadt hálót megjavították és a kapukat lefestették. Az önzetlen felajánlásnak köszönhetően újra biztonságban sportolhatnak a gyerekek.

Megújul a dühöngő melletti focipálya néhány eleme. Kellóné Mezőtúri Márta területi képviselőhöz több lakossági bejelentés is érkezett, hogy a focipályánál a vékony háló több helyen kiszakadt. Az idő eljárt az építmény felett. A helyzet igen balesetveszélyes volt, hiszen a kilyukadt hálón keresztül ki-be bujkáltak a gyerekek, a kipattanó labda pedig bárki arra sétálót eltalálhatott volna. A környéken sok kisgyerek és fiatal sportol napi szinten, így gyorsan megoldást kellett találni a fennálló problémára.

„Egy felajánlás érkezett, hogy kiegészítik ezt a hálót. A régi hálóra húztak egy új hálót két méter magasban és amint látjuk, lefestik a kiskapukat is, hogy egy kicsikét szebb legyen. A végső megoldás az az lesz, hogy RDH hálót kell erre a két oldalra is tenni. Igaz, hogy az az itt lakókat fogja zavarni, mert ha nekipattan a labda, akkor rezeg, de azt hiszem, hogy a balesetveszély elkerülése végett ez lenne a végső megoldás” - mondta Kellóné Mezőtúri Márta, területi képviselő.