Béke vagy háború? – Ózdra látogatott Lázár János építési és közlekedési miniszter
Politika
2024. máj. 28.

Béke vagy háború? – Ózdra látogatott Lázár János építési és közlekedési miniszter

Lázár János építési és közlekedési miniszter látogatott Ózdra. A kormánypárti politikus először a Városház téren beszélgetett az emberekkel, majd a Digitális Erőműben folytatódott a program.

A Fidesz-KDNP képviselői és szimpatizánsai fogadták Lázár János építési és közlekedési minisztert, országgyűlési képviselőt Ózdon a Városház téren. Az utcafórum országjárás keretében zajlott. Béke vagy háború – a miniszter szerint ez a június 9-i EP-választás tétje.

„Az ózdiak és az ózdi polgármester egyedül nem tudja megoldani Ózd problémáját. Ózd problémája az a kormány problémája is, ezért kormányzati segítség, együttműködés és támogatás nélkül nem fog menni” - mondta Lázár János, építési és közlekedési miniszter, országgyűlési képviselő.

A miniszter beszélt az idei választás fontosságáról, arról, hogy most egy napon kell döntenünk a város és az ország sorsáról.

Az utcafórum végén dr. Csuzda Gáborral felszállt a kettes buszra, ahol beszélgetett a helyiekkel. Következő állomás a Digitális Erőmű volt. Ez a helyszín adott otthont a választási fórumnak. A képviselőjelöltek mellett több párt szimpatizáns is ellátogatott a programra. Az eseményen szó esett a város helyzetéről.

„Szeretnénk az ózdiak számára szövetséget ajánlani, a szövetség lényege, hogy az életminőség javításban, az együttélés szabályaiban, betartatásában, tehát a közbiztonságban, vagy például a közlekedésben vagy a városfejlesztésben számíthatnak a kormányzatra. Olyan épületben vagyunk, ami ennek a tanúbizonysága” - tette hozzá Lázár János, építési és közlekedési miniszter, országgyűlési képviselő.

A problémák megoldásához és az egyéb fejlesztésekhez a kormánnyal való együttműködés szükséges – hangsúlyozta dr. Csuzda Gábor polgármesterjelölt.

„Hitünk szerint a helyi önkormányzat, az országgyűlési képviselő és a kormányzat együttműködéséből tudunk olyan eredményeket megvalósítani, amelyek megoldást tudnak szolgáltatni az ózdiak problémáira. Mi ebben a szövetségben vagyunk érdekeltek, tehát a város, az országgyűlési képviselő és a kormányzat együttműködésében” - emelte ki dr. Csuzda Gábor, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Lázár János nemcsak Ózdon járt, hanem több észak-magyarországi településre is ellátogatott, hogy jelenlétével támogassa a jelölteket.