Gyermeknapi kerti parti a Virág Úti Tagóvodában
Oktatás
2024. máj. 30.

Gyermeknapi kerti parti a Virág Úti Tagóvodában

Gyermeknapi programot szerveztek a Virág Úti Tagóvodában. Többek között ugrálóvár, trambulin, arcfestés és kreatív sarok is várta az apróságokat.

Büszkén mutatták a gyerekek a kiérdemelt érmet a Virág Úti Tagóvodában. Az óvodások utánpótlás edzője adta át az ereklyéket kitartó munkájukért, ugyanis az intézmény évek óta részt vesz a Barca Academy Hungary programjában. Ezzel indult a gyermeknap az óvodában, ahol sok minden várta az apróságokat.

„Nagyon nagy lelkesedéssel készültünk erre a napra, hogy a kicsiknek nagy örömet tudjunk szerezni. Amint látjátok van ugrálóvár, trambulin. Itt van Eddy, a kabalafigura, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, buborékfújás. Szeretném a két támogatónkat kiemelni, aki sokat segített a mai napot még színesebbé tenni. Ez pedig Lukács Zoltán egyéni vállalkozó, vattacukorral fogja a gyerekeket meglepni és az Ízvarázs Fagyizótól kaptunk fagylaltot” - emelte ki Galgóczi Beáta, az Ózdi Városi Óvodák Virág Úti Tagóvodájának tagintézmény igazgatója.

A gyerekek birtokba vették a játékszereket, minden apróság sorban kipróbált mindent. Volt, aki boldogan ugrált a trambulinon vagy az ugrálóvárban, de olyan is akadt, aki inkább kreatív foglalkozáson vett részt az árnyékban.

„Katicás, bogaras maszkokat csináltunk, ugrálóvár meg trambulin. Arcfestés és tetoválások meg ilyesmik” - nyilatkozta Hajdú Anasztázia Katalin.

„Az ugrálóvár meg a fejpánt díszítés” - mondta Váradi Noel.

Az ovisok egész délelőtt kedvükre szórakozhattak, kiszakadva a hétköznapokból. Az intézmény dolgozói is mindent megtettek ennek érdekében és az öröm láthatóan nem maradt el.