Kilencven éves lett Szakács Barnáné
Város
2024. jún. 18.

Kilencven éves lett Szakács Barnáné

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte Szakács Barnánét Ózd város vezetése. A hölgy sok emléket felelevenített a vendégeknek. A torta sem maradt el.

Otthonában fogadta a városvezetés képviselőit Szakács Barnáné. A látogatás apropója, hogy a hölgy vasárnap ünnepelte kilencvenedik születésnapját. Virágcsokorral és emléklappal köszöntötték fel. A vendégek mellett a szülinapos családja is részt vett az ünneplésen. Joli néni azt mondja, elégedett az életével. Férje rendőr lett, úgy kerültek Ózdra több tíz évvel ezelőtt. Három gyermeke, három unokája és egy dédunokája van, akik nagyon szeretik őt.

„Boldog vagyok. Apu hiányzik nagyon, de a gyerekekkel nagyon meg vagyok elégedve. A két fiam mindig visz. Tibi fiam minden két hétben visz Egerbe, ott vagyok három napot, a másik pedig Miskolcról értem jön, oda visznek orvoshoz, mikor mire kell menni. Nagyon jó gyermekeim vannak” - mondta Szakács Barnáné.

A születésnapról a torta sem maradhatott el. A gyertya elfújása után Joli néni maga vágta fel a desszertet. Örült neki, hogy ilyen sokan ott voltak és vele ünnepeltek.

„Régi hagyomány, hogy a szépkorúakat köszöntjük a városvezetés részéről. 90, 95, 100, 105 évest is köszöntöttünk már. Most 90. születésnapon vagyunk. Tapasztalatból elmondhatom, hogy általában, akik a 90. életévüket megélik, mind jó kedélyűek, jó formában lévő idősek és többségében hölgyek. Úgyhogy innen is Isten éltessen minden szépkorút” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.

Joli néni kiváló szellemi állapotnak örvend. Több történetet megosztott a jelenlévőkkel. A születésnap jó hangulatú beszélgetéssel zárult.