Legvirágosabb Úti Cél
Város
2021. aug. 6.

Legvirágosabb Úti Cél

Ismét elindult a közönségszavazás városunkért. A Legvirágosabb Úti Cél 2021. évi játékára az előző évekhez hasonlóan Ózd vezetése is benyújtotta pályázatát.

Ózd városa ebben az évben is benyújtotta pályázatát a Virágos Magyarországért versenyre. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy erőkkel készültek az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói, hogy a legjobb formájában pompázzanak a virágágyások. Rendhagyó módon most a 30.000 fős létszám feletti városok a budapesti kerületekkel közös fordulóban indulnak el a versenyen. Ezekre ahogy eddig is, a közönség tud szavazni. A város vezetői remélik, hogy ez évben is sikereket érhetünk el közösen.

„Mint minden évben, ebben az évben is részt veszünk a Virágos Magyarországért versenyen. Vannak szép eredményeink, igaz, hogy ebben az évben a prioritásokat infrastrukturális munkálatokra irányította a városüzemeltetés, de azt gondolom, hogy így is szép virágos a város, és bízom benne, hogy minél jobb helyezést tudunk elérni. Ebben az ózdiaknak is része lehet, hiszen közönségszavazás is van a Facebook közösségi portálon. Bízom benne, hogy sokan fognak ott is szavazni, és jó helyezést tudtunk elérni ismét” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.  

Többször is beszámoltunk már arról, hogy a kitelepített növényeket megrongálták, ellopták, azonban az ÓVI dolgozói ezeket mindig próbálják pótolni és védelmezni, hogy az emberek komfortérzete is jobb legyen. A lakók többsége nagyon örül neki, hogy szépül a város. Évről évre egyre több a virág, ami miatt a településkép is harmonikusabb. Jó érzés számukra, hogy olyan városban élnek, amely szépségét mások is elismerik.

„Mondjuk nagyon szép virágok vannak az biztos, meglátszik, hogy gondozzák is őket” - mondta Szakács Eleonóra.

Ózd város önkormányzata pályázott, az ÓVI dolgozói virágokba öltöztették a várost, most pedig a lakosságon a sor. Ha valaki szeretne hozzájárulni a sikerhez, a Virágos Magyarország nevű hivatalos Facebook oldalon felkeresheti a városról készült képet, és leadhat egy szavazatot a „Tetszik” gomb megnyomásával. Voksolni augusztus nyolcadikán éjfélig lehet.