Három pont
Sport
2021. aug. 25.

Három pont

Kiütéses győzelmet aratott a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában az Ózd-Sajóvölgye együttese. A mieink a Hidvégardó gárdáját látták vendégül és 9-1-re múlták felül őket.

Hosszú szünet után láthatta ismét a közönség az Ózd-Sajövölgye együttesét a stadion centerpályáján. Már az első percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, Bene Attila vette be a kaput. Ezt követően beindult a henger, és az első játékrészben még négyszer zördült meg a Hidvégardói háló. A második félidő úgy indult, ahogy az első véget ért, hiszen a 47. percben Pogonyi szerezte meg önmaga harmadik, csapata hatodik találatát. Ezt még két gól követte a sorban, a vendégek erejéből pedig csupán a szépítésre futotta. Végeredmény Ózd-Sajóvölgye – Hidvégardó 9-1.

„Szerintem jól teljesített a csapat, mindenki jól játszott. Szép támadásokat vezettünk, bár igaz, hogy jó néhány helyzetet ki is hagytunk. Majd a következő héten berúgjuk őket” - nyilatkozta Takács Tamás, az Ózd-Sajóvölgye játékosa.

A vendégek számára nem indult jól a bajnokság, hiszen Ongán hat gólt kaptak, most pedig kilencszer zördült meg a háló. Turcsik Barnabás, a csapat hátvédje szerint a cél a futball szeretete.

„A tisztes helytállásért jöttünk ide, és hogy legalább egy gólt szerezzünk. Nekünk nincs lehetőségünk az edzésre, ugye a hazaiaknak adott ez a lehetőség. Mi többfelé dolgozunk, a hazaiak pedig környékbeliek. Összességében megérdemelten győztek. Nem volt szerintem benne ekkora gólkülönbség, ha kicsit fejben jobban ott vagyunk, nem kapunk ennyit” - értékelt Turcsik Barnabás, a Hidvégardó játékosa.

Az Ózd-Sajóvölgye a győzelemnek köszönhetően a tabella nyolcadik helyéről várja a folytatást. A következő körben Izsófalvára látogatnak majd, hogy begyűjtsék a három bajnoki pontot.