Jó hangulatú diáknapokon vettek részt a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai
Oktatás
2023. jún. 15.

Jó hangulatú diáknapokon vettek részt a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai

Karaoke versenyt tartottak a diáknapok keretein belül a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvodában. A rendezvényen a tanulók együtt énekeltek és táncoltak az tanév zárásaként.

Zengett a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda aulája a gyerekek hangos énekétől. A Derűs Napok elnevezésű tanévzáró programsorozat részeként tartották meg a karaoke versenyt. A nézőtéren ülő diákok a csapatokkal együtt dalolták Korda György Reptér című számát. Sokan táncra is perdültek a fülbemászó dallamok hallatán. A héten nem ez az első rendezvény, hiszen az elmúlt napokban sportrangadót is tartottak, ahol a Csépányi ÁMK és a Csillagfürt EGYMI fiú csapatát hívták ki barátságos mérkőzésre.

„A mai nap a tradicionális karaoke versenyünk zajlott, utána pedig a csépányi ÁMK Kalaposok együttesét hívtuk meg, ők egy koncertet fognak adni. Nagy örömünkre szolgál, hogy a vezetőjük, Szentandrássy Béla is eljött, hiszen régi kollégánk, és iskolánk alapítványának az elnöke. Holnap pedig az egész diáknapok zárásaként, a tanév zárásaként, nyolc év zárásaként elballagnak a nyolcadik osztályos tanulók” - mondta Kocska Ágnes, a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda intézményvezetője.

A karaoke verseny győztesei csokoládéval és más finomságokkal gazdagodtak. A délelőtti program jó hangulatban telt, a gyerekek hangosan énekeltek és táncoltak.

„Szerintem nagyon jó, hogy ilyen sok program van az iskolánkban, nagyon jó volt a hangulat is a színpadon” - nyilatkozta Veres Emma Réka, tanuló.

„Én úgy éreztem, hogy ez nagyon jó volt, és a számot is meg kellett tanulni, és nagyon jól éreztem magam az osztállyal” - fogalmazott Váradi Letícia, tanuló.

Az énekverseny után a Kalaposok nevű együttes foglalta el a színpadot, akik remek hangulatot varázsoltak az intézmény falai közé. A négy fiatal által előadott dalokat szinte minden diák ismerte, így közösen énekelték a dalszöveget. A tanév végi diáknapoknak már hagyománya van az iskolában, mindig nagyon várják az ide járó tanulók. A programsorozat remek lehetőséget ad arra, hogy az egész évi fáradalmakat elfeledjék, és kedves emlékekkel térjenek haza a nyári szünetre.