Nagy sikert aratott az Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristapáros
Szabadidő
2023. júl. 9.

Nagy sikert aratott az Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristapáros

Nagy sikerrel lépett fel a hétvégén ÓMÉK Olvasó Adorján Lajos termében az Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristapáros. A Mondom a Ferinek Tibi című produkciót tűzték műsorukra.

Megtelt az ÓMÉK-Olvasó Adorján Lajos terme azokkal a vendégekkel, akik szeretik a humort, a vicceket és természetesen szeretnek nevetni. Akik erről gondoskodtak, Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák voltak, akik neve mára már összeforrt. Állnak ketten a színpadon, és dől belőlük a poén. Műsorukban nem politizálnak, de törekednek a tartalomra és a mondanivalóra, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő hétköznapi problémákról beszélni a tőlük megszokott stílusban.

„Minden műsor ugyanaz. Nálunk nics az, hogy ugyanazzal a műsorral elmegyünk egy másik helyszínre, és mást adunk elő. Ez egy olyan műsor, ami hétköznapi témákkal foglalkozik. Politikával annyira nem, mert arra már nincs igény. Nincs értelme minden héten új műsort megcsinálni, mert az ember megcsinál egyet, előadja országszerte mindenhol, és amikor már mindenhol bemutatta, akkor csinálunk egy új műsort. Ilyen egyszerű. Azt azért elmondanám, hogy minden nap történik valami, amit aztán beépít a műsorba” - mondta Varga Ferenc József és Aradi Tibor, humoristák.

Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éve lépett először közösen színpadra. Ennek jubileumát ünneplik meg országszerte Mondom a Ferinek Tibi című humorestjükkel. Az előadásra sokan kíváncsiak voltak városunkból, de voltak, akik a környező településekről érkeztek, és alig várták, hogy felhőtlenül szórakozhassanak.

„Azért jöttem ide az előadásra, mert nagyon szeretem az Aradi-Varga show-t. Állandóan figyelemmel kísérem őket. Az interneten állandóan nézem őket. Ha van szabadidőm, akkor odakapcsolok, mert az legalább kikapcsolja a gondolataimat, le tud nyugtatni. Most nagyon örülök, hogy idejöttek Ózdra” - nyilatkozta Varga Józsefné.

„Anyósom meghívására jöttem, és nagyon örülök, hogy ilyen színvonalas rendezvényen vehetünk részt itt Ózdon” - fogalmazott Vargáné Kanta Tünde.

Az előadás során közös jelenetek, szóló stand-up elemek, valamint számos zenés paródia is elhangzott. A stand-up comedy olyan szórakoztató műfaj, amelyben többnyire kellékek nélkül, közvetlenül a közönséghez szólva adja elő a humorista a műsorát. Rendszerint gyorsan rövid, vicces történetek hangzanak el, melyeket villámtempóban sütnek el. Nagyon résen kell tehát lenni ahoz, hogy minden poénra azonnal reagálni tudjon a hallgatóság. A nagy sikerű előadáson több korosztály is remekül szórakozott.