Látványos előadás
Kultúra
2021. okt. 4.

Látványos előadás

Koncz Zsuzsa tartott nagykoncertet az ÓMÉK-Olvasó színháztermében. Az énekesnő többek között karrierje legszebb és legkedvesebb dalait hozta el az ózdi közönségnek.

Érdeklődőkkel telt meg tegnap este az ÓMÉK-Olvasó bejárati előtere. A közönség Koncz Zsuzsa, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő koncertjére gyülekezett. A megkérdezettek kívülről fújták az ismert dalokat.

„Nem voltam még Koncz Zsuzsa koncerten, de azt gondolom, hogy ez egy olyan kulturális csemege, hogy szerintem minden jó érzésű ózdinak itt a helye. Vannak kedvenc számaim, például a Víz alatt, a víz alatt. Az egy nagyon jópofa szám. De a Mama című száma is kiváló, az egy nagyon mély érzésű dal. Ez egy fantasztikus dolog, hogy ő ellátogat ide” - nyilatkozta Laczka Rita.

Koncz Zsuzsa és zenekara lendületes dalokkal kezdte a koncertet. A művésznő elmondta a megjelenteknek, hogy nagyon régen járt a városban, és elkápráztatta az Olvasó színházterme.

„Nagyon készültem erre a mai találkozóra, és egy olyan összeállítást készítettem nagyon régi és új, újabb dalokból, amiről azt remélem, hogy mindnyájunknak örömet szerezhetek. Miután egy-két lemez már van a hátam mögött, egyet megígérhetek, hogy rövid biztos nem leszek” - mondta Koncz Zsuzsa, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő.

Ennek megfelelően egy majd kétórás koncertet élvezhettek a megjelentek. Az énekesnő karrierje legszebb és legkedvesebb dalait hozta el az ózdi közönségnek. Ezek mellett új szerzemények is elhangoztak. Az előadás végén együtt énekelték el a Ha én rózsa volnék című dalt.