Meglepetés a szépkorúaknak
Hírek
2023. dec. 20.

Meglepetés a szépkorúaknak

Ajándékkal érkeztek a susai Szent Anna Szeretetotthon lakóihoz a Fidesz női tagozatának tagjai. Gyümölcsből és szaloncukorból álló csomagot kaptak.

Karácsonyi díszbe öltözött a susai Szent Anna Szeretetotthon. A lakók az egyik teremben gyűltek össze, ott várták a vendégeket. A Fidesz és a Fidelitas helyi, női képviselői érkeztek hozzájuk, akik meghatódva adták át az ajándékcsomagokat.

„A Fidesz és a Fidelitas szervezetek női tagozata minden évben karácsonykor keres egy olyan karitatív lehetőséget, amiben a társadalmi felelősségvállalásunkat egy picit előtérbe tudjuk helyezni. Az idén így esett a választásunk erre az idősotthonra, ahová gyümölcsöt és édességet hoztunk az időseknek, ezzel is szeretnénk kicsit színesíteni a napjukat, az ünnepvárásnak a hangulatát” - mondta dr. Bárdosné Dudás Viktória, a Fidesz városi elnöke.

Az otthon lakói nagyon örültek a vendégeknek és a meglepetésnek. A csomag mellett egy üdvözlőkártyát is kaptak. Mosolyogva vették át az ajándékot.

„Ezek olyan, hogy mondjam, különleges dolgok a mi életünkben, hiszen mi már öregek vagyunk és ebben ritkán van olyan élmény, aminek örül az öreg és ezeknek bizony örültünk. Kaptunk csomagot és egy kis köszöntést. Megköszöntöttek bennünket, jól esett” - nyilatkozta Kriston Károlyné Kovács Jolán.

A látogatást és az ajándékot közös énekléssel köszönték meg az otthon lakói. Több karácsonyi dal is elhangzott, amelyek ünnepi hangulatot varázsoltak a falak közé.