„Az Ózdi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesíteni nagyon kemény feladat” – Rendőrök munkáját ismerte el a polgármester
Város
2023. dec. 21.

„Az Ózdi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesíteni nagyon kemény feladat” – Rendőrök munkáját ismerte el a polgármester

Jutalmat és polgármesteri elismeréseket adott át városunk első embere hat ózdi rendőrnek kiemelkedő és eredményes munkájukért. A találkozót a Városháza jegyzői tárgyalójában tartották.

A Polgármesteri Hivatal jegyzői tárgyalójában ült egy asztalhoz városunk első embere az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársaival. A kapitányság és az önkormányzat jó kapcsolatot ápol egymással. Az összejövetelnek apropója volt ezt a köteléket tovább erősíteni. Sike László és Kovács Tibor zászlósok, Németh Sándor törzszászlós, ifj. Nagy Tamás törzsőrmester, valamint Fógel Balázs és Cseh Roland József főtörzsőrmesterek polgármesteri elismerést és jutalmat vehettek át egész évben nyújtott kiváló szakmai tevékenységükért és példaértékű szolgálatellátásukért.

„Több éves hagyomány az önkormányzatnál, hogy év végén jutalmazza a rendőrség kiemelt munkát végző kollégáit, így történt ez ebben az évben is a kapitány úrral való egyeztetést követően, most polgármesteri elismerésben is részesültek az Ózdi Rendőrkapitányság azon kollégái, akik erre érdemesek voltak ebben az esztendőben” - emelte ki Janiczak Dávid, polgármester.

Városunk polgármestere úgy véli, nagyon fontos kifejezni megbecsülésüket ilyen formában is. A közbiztonságra mindig kiemelt figyelmet fordítanak, ezért igyekeznek több módon is segíteni a rendőrség munkáját, például informatikai vagy más használati eszközök adományozásával, túlórakeret biztosításával.

„A rendőri hivatás vonatkozásában az e fajta elismerés mindig melengeti az ember szívét, hiszen ez a teljesítményt ismeri el. Az Ózdi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesíteni nagyon kemény feladat. Én úgy gondolom, hogy a kollégák, akik ma elismerést kaptak rászolgálta erre. Egyrészt pozitív értelemben ösztönzőleg hat a jövőben a munkájuk vonatkozásában, másrészt ahogy az előbb említettem egyfajta elismerés a már elvégzett munkájuk tekintetében” - hangsúlyozta Soós Attila, az Ózdi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője.

Az összejövetel jó hangulatban telt. Sok témát érintettek a beszélgetés során. A polgármester és az állomány tagjai megosztották egymással a munkájukkal kapcsolatos tapasztalataikat és élményeiket, később pedig egy kávé mellett idézték fel a régmúlt időket. A találkozó résztvevői végül egy közös fotót is készítettek.