90. születésnapja alkalmából köszöntötték Gátsik Antalt a Digitális Erőműben
Közösség
2024. ápr. 29.

90. születésnapja alkalmából köszöntötték Gátsik Antalt a Digitális Erőműben

Gátsik Antal, az Ózd VSE asztalitenisz szakosztály egykori vezetőjének 90. születésnapját ünnepelték a Digitális Erőműben. Családja, barátai is felköszöntötték.

Lassan gyülekeztek a barátok, családtagok a Digitális Erőmű egyik irodájában. Gátsik Antalnak, az Ózd VSE asztalitenisz szakosztály egykori vezetőjének 90. születésnapját ünnepelték. Öcsi bácsi, ahogy ismerősei hívják, kora ellenére jó egészségnek örvend.

„Jó érzés, mert jól érzem magam. Egészségem is egyelőre rendben van. Szeretem a társaságot, jó barátaim vannak, gyermekeim, unokáim, és jóban vagyok velük” - mondta Gátsik Antal.

Bojtos Zoltán, a Digitális Erőmű intézményvezetője egy rövid beszéddel köszöntötte az egybegyűlteket és az ünnepeltet. Öcsi bácsi egykori tanítványa pedig megtiszteltetésnek vette, hogy részt vehet az eseményen.

„Egy megtiszteltetés számomra, hogy a 90 éves Gátsik Antalt, az ózdi asztalitenisz duenjét 90. születésnapja alkalmából fel tudjuk köszönteni az ózdi pingpongosok nevében. Kívánunk neki még sok boldog évet, legközelebb a 100. évet fogjuk célba venni” - nyilatkozta Beleznay Mátyás.

Az ajándékok átadása után a torta sem maradhatott el, amelyből mindenkinek jutott egy szelet. Az ünneplés nosztalgiázással és jó hangulatú beszélgetéssel zárult.