Sikeres előadás
Kultúra
2020. jan. 7.

Sikeres előadás

Jövő hét szerdától már igényelhetőek az ingyenes belépők az Olvasóban a PóZdium következő előadására.

Bukovinszky Zsolt beszélgetőpartnere ezúttal Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő lesz. A folyamatos és nagy érdeklődésre való tekintettel a belépőjegyek kiadásának rendje, a nézői igényekhez igazodva változik.

Palya Bea novemberben már a második vendége volt az Ózdi Városi Televízió munkatársai által színpadra és képernyőre álmodott talkshownak. A PóZdium egy olyan tíz részből álló beszélgetés-sorozat, amelyet nemcsak a televíziónézők követhetnek hamarosan a csatornán, hanem a helyszínen is figyelemmel kísérheti a közönség. Minden programot helyi közreműködők vezetnek fel. Októberben és decemberben a műsornak köszönhetően a színpadon üdvözölhettük már Ábel Anitát és Lakatos Márk is nálunk járt. Az előadásokra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jegyek igénylésével kapcsolatban kis változás lépett életbe. Mint például, hogy csupán a rendezvény előtt másfél héttel lehet megigényelni azokat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a PóZdium ilyen népszerűségnek örvend, bizonyítja ezt az a három rendezvény, amit már megtartottunk az Olvasó Adorján Lajos termében. Telt házas produkciók voltak ezek mindig. Most arra gondoltunk, hogy január 15-től egy új szisztémát dolgozunk ki a jegyek kiadására, ami azt jelenti, hogy ha valaki beáll az Olvasó jegypénztárába a sorba január 15-én 16.00 órakor, akkor ő biztosan hozzá fog jutni ahhoz a maximáltan két belépőjegyhez, amellyel ellátogathat a Pózdium következő beszélgetésére” - mondta Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Városi Televízió főszerkesztője.

Természetesen a jegyek száma korlátolt a terem befogadókapacitása és televíziófelvétel miatt is. A nagy sikerre tekintettel, valamint a növekvő igény miatt, egyébként már az első előadás után százötven főről száznyolcvanra emelték az ülőhelyek számát. Fontos információ, hogy azok, akik egyéb előre látható okok miatt mégsem tudnak részt venni a beszélgetésen, a belépőket át is adhatják valakinek, illetve az Olvasó jegypénztárában is leadhatják, hogy másoknak is lehetőségük legyen megtapasztalni az élő showműsor hangulatát. Akik eddig nem tudtak részt venni a rendezvényen azok se csüggedjenek, hiszen az Ózdi Városi Televízió január 20-án 19 óra 30 perctől már műsorára is tűzi az első beszélgetést Ábel Anitával. Január 27-én Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, február 24-én Mautner Zsófi gasztroblogger, műsorvezető, március 23-án pedig Alföldi Róbert színész, rendező lesz városunk vendége. A jegyek igénylésének további aktuális időpontjairól az érdeklődők a városi televízió facebook, valamint képújságoldaláról, illetve a városban kihelyezett plakátokról is informálódhatnak.