Negyedik felvonás
Kultúra
2020. jan. 28.

Negyedik felvonás

Szinetár Dóra volt a póZdium vendége tegnap az Olvasóban. A Jászai Mari-díjas színésznőre sokan voltak kíváncsiak, hiszen teljesen megtelt a patinás épület Adorján Lajos terme.

Az Ózdi Városi Televízió beszélgetős műsorának színvonalát ezúttal az ÓMI Zenész Színházának egyik tehetsége, Mészáros-Varga Judit énekprodukciója emelte.

Mészáros-Varga Judit az Ózdi Városi Televízió csapatát erősíti, gyártásvezetőként tevékenykedik, ám ezúttal nemcsak a szervezőmunkából vette ki a részét, hanem kiváló énektudását is megcsillogtatta a póZdium színpadán. A negyedik állomás vendége, Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színésznő is elismerően nyilatkozott a helyi tehetséggel kapcsolatban. Bukovinszky Zsolt kérdezte többek közt az iskolában szerzett élményeiről, házasságairól, gyermekeiről, munkásságáról. Szinetár Dóra pedig rengeteg, az életét meghatározó történést osztott meg a közönséggel. Kiderült, hogy helyi kötődése is van, hiszen első férjének édesanyja Ózdon lakott. Sokat beszélt édesanyjáról és édesapjáról, illetve hogyan nyílt lehetősége világot látni, ami jelentősen befolyásolta karrierjének alakulását.

„Sok olyan élményt kaptam, sok olyan lehetőség lett az életem része, ami azt hiszem, hogy kisgyerekként keveseknek adatik meg. Az egy másik dolog, hogy én próbáltam ezzel mindig élni, és nem visszaélni. Azt is tanultam otthon, ugye az édesapám a Magyar Televíziónak volt a főrendezője évtizedeken keresztül, és ő volt a felelős nagyon sok televíziós műsor gyártásáért, illetve filmrendezőként külföldön is egy elismert rendező lett. Nagyon sok díjat nyert különböző filmekkel. Ebből kifolyólag mi elég sokat utaztunk, illetve ők sokat utaztak, és engem általában vittek magukkal” - mondta Szinetár Dóra, színész, énekes.

A beszélgetésre rengetegen ellátogattak ezúttal is. Egy szék sem maradt üresen a teremben. A nézők, akik egyébként fontos szereplői is a produkciónak, elismerően nyilatkoztak a műsorral kapcsolatban.

„Akiket ide vendégként meghívnak hónapról hónapra, az mindannyiunk számára egy olyan híres ember, aki vagy a munkájával, vagy az életvitelével, vagy az eddig elért céljaival mindannyiunk példaképévé válhat. Ezzel, hogy ilyen testközelből hallgathatjuk végig ezt a beszélgetést, én azt gondolom, hogy Ózdon ez egy egyedüli lehetőség, és szerintem erre még nem volt példa városunkban” - nyilatkozta Ronyecz Ákosné.

A sorokban helyet foglaltak olyanok is, akik eddig mind a négy előadáson jelen voltak, néhányuknak azonban ez volt az első alkalom, hogy ellátogattak a beszélgetésre.

„Nagyon tetszett az előadás, igazából még most volt az első alkalom, hogy itt vagyok. A következő alkalomra is szeretnék eljutni a barátokkal, vagy éppen a párommal, ugye Mautner Zsófi lesz. Facebookról, munkahelyről szereztem tudomást erről a lehetőségről” - fogalmazott Farkas Zsoltné.

Szinetár Dóra nemcsak magáról beszélt, hanem a póZdium extra produkciójaként el is énekelt egy számára nagyon különleges dalt.

A műsor végén pedig nem maradhatott el a közös fotók készítése sem, amelyeket egyébként az Ózdi Városi Televízió Facebook-oldalára is várnak február 11-ig, a megfelelő poszt alá. Akik feltöltik a színésznővel készített képet, azok közül valakinek nem kell majd sorban állnia február 12-én, délután négy órakor az Olvasó jegypénztára előtt, hiszen két darab jegyet sorsolnak ki a következő beszélgetésre, vagyis február 24-ére, amikor is Mautner Zsófi gasztrobloggert, műsorvezetőt és Farkas Mózes kreatív séfet ismerhetik meg az érdeklődők. A Palya Beával készült beszélgetést február 17-én 19 óra 30 perctől tűzik műsorra, az eddigi adásokat pedig a www.ovtv.eu internetes oldalon lehet nyomon követni.