Újra együtt! – Koncertek kiegészítő programok is gazdagították az V. Hétvölgy Fesztivált
Szabadidő
2022. máj. 30.

Újra együtt! – Koncertek kiegészítő programok is gazdagították az V. Hétvölgy Fesztivált

Az V. Hétvölgy Fesztivál második napja is nagy sikert aratott, amelyen több helyi együttessel, sztárvendégekkel és számos kiegészítő programmal várták az érdeklődőket.

Az események az Ifjúsági Parkban zajlottak, a zenei és táncos produkciókat pedig két színpadon is nyomon követhették a kiérkezők. A nap, amely egyben a két napos eseménysorozat utolsó állomása volt Blahalouisiana koncertjével zárult.

Az ír muzsikát kedvelők is megtalálták a kedvükre való zenei programot, hiszen a két év kihagyás után újra megrendezett Hétvölgy Fesztivál első helyi fellépői a Highland Bastards tagjai voltak. A két napos eseménysorozat pénteken kezdődött, amely tartalmas szórakozást kínált az Ifjúsági Parkba kiérkezőknek. Ugyanez mondható el a szombati napról is, hiszen színes zenei palettáról válogathattak a résztvevők. Ennek köszönhetően a lágyabb, érzelmesebb dallamok mellett a rap és az alternatív stílus is megjelent. A kis színpadon Singh Viki több ismert külföldi szám mellett magyar dalokat is hozott az ózdi közönségnek. Így a két évvel ezelőtt forgatott, népdal elemeket is megjelenítő, Pünkösdrózsa című szerzeményt is hallhattuk az énekesnőtől.

Az eseményen több kiegészítő program is volt, de civil szervezetek is megjelentek az Ifjúsági Parkban. A fesztiválon egyébként valamennyi korosztály képviseltette magát. Sokan egyszerűen a hangulat kedvéért látogattak ide, míg mások célzottan egy-egy program miatt.

Leginkább Berkes Olivért szeretnénk megnézni.” - mondta Szécsényi Linett

Az este közeledtével még többen érkeztek a helyszínre, hogy ők is részesei lehessenek a nap további eseményeinek. Az időjárás szerencsére a péntekihez hasonlóan ezen a napon is kedvezően alakult, ami nemcsak a baráti társaságokat, hanem a családokat is kicsalogatta az Ifjúsági Parkba.

Örültünk, hogy újra van nagyobb szabású rendezvény itt Ózdon, mert az elmúlt években nem nagyon volt. Tegnap ki akartunk jönni, de a munka miatt nem tudtunk. Most pedig Dr. BRS miatt jöttünk elsősorban, de a gyerek miatt is, hogy ő is szétnézzen. Hátha ő is talál olyan programot, amit tetszik neki. Holnap is jövünk a gyereknap alkalmából. Akkor csak miatta.” - nyilatkozott  Schuller Ákos

Az eseményen Berkes Olivér is koncertet adott. A dalszerzőként és producerként is tevékenykedő énekes legismertebb dalait hozta el a közönségnek, akit az elkövetkező időszakról és további terveiről is kérdeztünk.

A nyár nagyon tele van. Ezen felül pedig most készítem otthon azt a négy öt dalt, amit idén ki szeretnék adni. A közeljövőben lesz egy zenei váltás, így nem csak romantikus dalok lesznek, mint ahogyan eddig, hanem ahogyan a személyiségem is fejlődik, változik, szeretnék én is egy kicsit más zenei irányzatokba belekóstolni, és a közönség ennek fogja a lenyomatát hallani.” - mondta Berkes Olivér énekes, dalszerző, producer

A folytatásban az ózdi Nagyanyám Blues-a zenekar tagjai léptek fel. Ezt követően pedig az idén tizedik születésnapját ünneplő Blahalouisiana együttessel találkozhatott a közönség. Az V. Hétvölgy Fesztiválról bővebb összeállítást és még több, sztárokkal készített interjút láthatnak holnapi, Kaleidoszkóp című magazinunkban. Emellett hamarosan egy bővebb összefoglalóval is készülünk nézőink számára.