Elkezdődtek a munkálatok a Piac úton
Fejlesztés
2024. márc. 7.

Elkezdődtek a munkálatok a Piac úton

Elkezdődtek a nagyszabású beruházás munkálatai a Piac úton. Egy bevásárlóközpontot alakítanak ki. A tervek szerint az áruházak már idén ősszel megnyithatják kapuikat.

Még tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy egy használaton kívüli területet értékesített 43,5 millió forintért Ózd Város Önkormányzata. A hónap elején jelentek meg a munkagépek, elkezdték az alap kiásását. A tervek szerint az érkező áruházak már idén ősszel megnyithatják kapuikat. Az építkezés befejezésével és az engedélyek megszerzését követően költözhetnek be az üzletek. Ekkor kezdődik meg majd a toborzás a munkavállalókat illetően. Információink szerint a központ körülbelül 22-28 főnek ad majd megélhetést. A komplexum amellett hogy új üzleteknek ad otthont, más előnyökkel is jár.

„Több mint 200 parkolót fognak létesíteni, így a parkolóhelyek száma is bővülni fog a Városközpontban. Több mint valószínű, hogy nem csak az üzlet vásárlói fogják majd igénybe venni ezeket a parkolóhelyeket. Én azt gondolom, hogy maga a tevékenység különös zajhatással nem jár, úgyhogy az itt élőket nem fogja zavarni” - mondta Janiczak Dávid, polgármester.