Micsoda nő ez a férfi - Év végi ének verseny a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvodában
Oktatás
2022. jún. 14.

Micsoda nő ez a férfi - Év végi ének verseny a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvodában

Karaoke verseny rendeztek a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda aulájában. A diákok mellett fellépett a pedagógusok formációja is egy vidám nyári dallal.

Zsúfolásig megtelt az II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda aulája tapsoló és éneklő diákkal. Tíz éve már, hogy minden tanév végén a vakációt megelőzően szórakoztató programsorozatot szerveznek a tanulók számára a pedagógusok, Derűs napok címmel. A tanév utolsó napjaiban számtalan vidámkodásra és mókázásra adnak lehetőséget, hogy a gyerekek minél jobban érezzék a nyári vakáció szabadságát.

„A tegnapi nap a sportnak volt a napja, az Árpád vezér úti iskola és a Csillagfürt EGYMI csapatai voltak itt, fiúk és lányok is, akik fociztak, a mai nap folyamán van a karaoke, holnap pedig darts és csocsó versenyt tartanak. Végül pedig egy év végi osztály terem takarítás lesz” - mondta Kocska Ágnes, a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda intézményvezetője.

Tizenhárom formáció lépett a képzeletbeli színpadra. Elhangzott a dalok között a Micsoda nő ez a férfi, a legnagyobb hősről is hallhattunk, valamint a Nád a házam teteje kezdetű dalt is elénekelték a gyerekek. Természetesen a pedagógusok nagy segítséget nyújtanak a fiataloknak, a dalok tanulásában.

„Amikor ennek a hétnek vége van, akkor mindig azt mondják a gyerekek, hogy ez az iskola legjobb része, miért nincs mindig ez. Erre pedig elmondjuk a diákoknak, hogy az iskola nem arról szól, hogy egész nap bulizunk és karaoke-zunk, de azért próbáljuk minél színesebb programokkal tarkítani az utolsó hetet” - emelte ki Vámos Fruzsina, pedagógus.

Minden produkciót vastapssal jutalmaztak a tanulótársak, a fellépőknek édességgel köszönték meg a pedagógusok a szereplést. A verseny és a nap fénypontja az Alkalmazotti Közösség Együttesének fellépése volt. A formáció természetesen a tanári kar tagjaiból állt, akik egy örökzöld slágerrel kívántak minden tanulónak kellemesen eltöltött vakációt.