Az év utolsó mérkőzését is megnyerték a focisták
Sport
2023. nov. 27.

Az év utolsó mérkőzését is megnyerték a focisták

Győzelemmel zárták az évet az Ózd-Sajóvölgye játékosai. A szezon első felében veretlenek voltak, így a jövő évet a tabella első helyéről várják.

A hétvégén játszották az év utolsó mérkőzését az Ózd-Sajóvölgye játékosai. A SunPro Emődi ÁIDSE gárdáját látták vendégül az Ózdi Városi Stadionban. A találkozó elején nem született gól. A csapatok nem találtak fogást egymáson. A negyvenegyedik percben tört meg a jég egy öngóllal. Stefán Bendegúz Károly, az Emőd játékosa saját kapujukba juttatott labdát. Pihenőre így ózdi vezetéssel mentek. A második félidőben Bene Attila szerzett újabb gólt a mieinknek, majd Pataki Roland is megzörgette a vendégek hálóját. A hatvanötödik percben azonban egy újabb öngól született. Ezt Komári György, az Emőd játékosa rúgta. Két percre rá Pataki Roland is betalált a kapuba. Az idő hátra lévő részében már nem rúgtak több gólt, így az Ózd megnyerte az év utolsó meccsét. Végeredmény: Ózd-Sajóvölgye – SunPro Emődi ÁIDSE: 5 – 0.

„Felemelő érzés. Úgy gondolom, hogy mindegy milyen osztályban, de azért ez jó teljesítmény, hogy veretlenül megnyertük a fél szezont. Úgy gondolom, hogy lehetett volna kicsit szebb, amiatt a döntetlen miatt kicsit keserű a szánk íze, de fő, hogy jól zártuk.” - mondta Pataki Roland, az Ózd-Sajóvölgye játékosa.

A szezon első felében veretlenek voltak, csak az alsózsolcai Borsod Sport Klub tudta megszorongatni őket. Velük döntetlent játszottak. Mostani ellenfelük legyőzték, így ők pont nélkül távoztak.

„Az első félidővel nem volt különösebb probléma. Fegyelmezetten, figyelmesen játszottunk. Igaz volt az Ózdnak sok helyzete, a kapufák megmentettek, de akkor a koncentráció megvolt. A második félidőben ez valahogy elmaradt. Lehet, hogy bele is fáradtunk egy kicsit a meccsbe, úgyhogy így alakult sajnos.” - nyilatkozott Vass László, a SunPro Emődi ÁIDSE edzője.

Az évben ez volt az utolsó meccs. Játékosaink most úgy mennek a téli szünetre, hogy magasan vezetik a tabellát. Jövő márciusban lépnek újra pályára. Az első találkozót idegenben vívják majd. A hazai közönség március 9-én láthatja majd őket, amikor a Parasznya SE látogat Ózdra.