Szilveszter – Együtt köszöntötték 2024-et az ózdiak a Nagyparkolóban
Város
2024. jan. 2.

Szilveszter – Együtt köszöntötték 2024-et az ózdiak a Nagyparkolóban

Közösen búcsúztatták az ó-, és köszöntötték az újévet az ózdiak a városközponti Nagyparkolóban. Sokan látogattak ki a helyszínre, ahol már este tíz órától retro discoval alapozták meg a hangulatot.

A már kilenc éves hagyomány szerint most is a városközponti Nagyparkolóban várták a városlakókat. Sokan látogattak ki a helyszínre, ahol már este tíz órától retro discoval alapozták meg a hangulatot a szervezők. A jelenlévők együtt számoltak vissza városunk polgármesterével a 2023-as esztendő utolsó másodperceiben. Éjfélkor felcsendült a Himnusz, amikor mindenki megállt egy pillanatra. Majd a tűzijáték következett. A hanggal kísért fényjátékot többen videóra is rögzítették, illetve az összes többit is, hiszen sokan készültek privátban tűzijátékkal erre a napra. Janiczak Dávid köszöntőjében hangsúlyozta, ilyenkor mindenki egy kicsit számot vet magával és az új esztendőt már tiszta lappal kezdi, amelyet élményekkel, sikerekkel tölthet meg.

„Én azt kívánom mindenkinek, hogy amit eltervezett magában, hogy 2024-ben szeretne megvalósítani, arra legyen lehetősége, legyen meg hozzá legfőképp a kellő akarata, hiszen akarat nélkül semmi sem megy. Az újévi fogadalmakat kívánom, hogy mindenki be tudja tartani. Legyen egészségük, hiszen az a legfontosabb. A második legfontosabb szerintem, hogy szeretetben éljünk, ebből már következik, hogy a boldogság is a miénk lehet. Mindezek mellett kívánok nagyon sok sikert önöknek 2024-re” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.