Fejlesztés

Távoli kép a megjelentekről.
Fejlesztés
2023. máj. 17.

Az Ózdi Horgásztó körüli gyalogos- és kerékpáros sétány kialakításáról zajlott az egyeztetés, amelyen szakemberek és sportolók is részt vettek.

A Zrínyi Miklós úton már elkészültek a buszvárók.
Fejlesztés
2023. máj. 9.

Húsz buszváró újul meg az önkormányzat jóvoltából. Városunk polgármestere az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozóinak közreműködését kérte a munkálatokban.

Új nyílászárók a Szabolcs közi idősotthonban. Jó ütemben halad a felújítás.
Fejlesztés
2023. ápr. 26.

A Szabolcs közi idősotthonban folytatódott a nyílászárók felújítása az önkormányzat támogatásának köszönhetően. Huszonöt ablakot és három bejárati ajtót cserélnek újra.

Több szakember illeszti össze a torony elemeit.
Fejlesztés
2023. ápr. 20.

Jól halad az új torony megépítése a Drótos-tetőn. Nyolc darabból állítják össze a mintegy 56 méter magas rácsos csőtornyot, amelynek több elemét ma egymásra helyezték.

A bíróság épülete szemből.
Fejlesztés
2023. ápr. 20.

Komplex felújításon esik át az Ózdi Járásbíróság épülete. A beruházás során többek között kicserélik a nyílászárókat, hőszigetelik a falakat és napelemrendszert is telepítettek.

A szakemberek munka közben.
Fejlesztés
2023. ápr. 13.

Bejárást tartott a Vasvár út mellett épülő támfalnál a város vezetése, a projekt felelősei és a kivitelező cég képviselője.

Az egyik szakember egyengeti az aszfaltot.
Fejlesztés
2023. ápr. 11.

Leaszfaltozták a parkolót a 48-as út mellett. A közterületi rekonstrukciós projektnek köszönhetően számos beruházást végeztek el a szakemberek, amelynek ez volt az egyik üteme.

Munkagépek és térkő a Vasvár út 60. szám előtt.
Fejlesztés
2023. ápr. 6.

A Városközpontban folytatódik a közterület rekonstrukciós projekt. Közel négyszáz négyzetméteres területet térköveznek le a Vencel térhez közel.

Az Ózdi Városi Televízió előtt is parkolót aszfaltoztak a kivitelező cég munkatársai.
Fejlesztés
2023. ápr. 3.

A Lehel vezér úti rendelő mögött és az Ózdi Városi Televízió előtt is parkolót aszfaltoztak a kivitelező cég munkatársai. A hét végéig számos más hely is új borítást kap majd.

A Piac út mentén is van olyan szakasz, ahol megújult a felület.
Fejlesztés
2023. márc. 30.

Jól halad a komplex járdaépítési program a városban. A Március 15-e, a Balassi Bálint és a Piac út mentén is van olyan szakasz, ahol megújult a felület.

Mogyorósvölgyi játszótéren az önkéntesek.
Fejlesztés
2023. márc. 27.

Közösségépítő akció keretén belül szépült meg a mogyorósvölgyi játszótér. Megújultak a játszóelemek, a padok és a focipálya is.

Távoli kép a szakemberekről munka közben.
Fejlesztés
2023. márc. 23.

A Bocskai és a Katona József úton is folyamatos volt ma a munka. Mindkét helyszínen járdát aszfaltoztak a kivitelező cég munkatársai a közterület rekonstrukciós projekt keretében.

Munkavédelmi felszerelések felakasztva a korlátra.
Fejlesztés
2023. márc. 21.

Elkezdődött az új 56 méteres torony megépítése a Drótos-tetőn. A kivitelezést az Antenna Hungária Kft. alvállalkozója végzi. A munkálatok határideje április harmincadika.

Az egyik szakember egyengeti a forró aszfaltot
Fejlesztés
2023. márc. 17.

Hagyományos ír ünnepséget rendeztek a Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnáziumban. Elkészült a járda a Damjanich János utcában.

Fúrják fel az új ablakot az idősotthon egyik lakószobájában.
Fejlesztés
2023. márc. 16.

Több nyílászárót is kicserélnek a Kézenfogva Gondozóházban. Az önkormányzati támogatásnak köszönhetően több lakószobában és az étkezőben is új ablakokat szerelnek fel.

Led-es izzók, ehhez hasonlókat lehet kapni a program jóvoltából.JPG
Fejlesztés
2023. márc. 16.

Több nyílászárót is kicserélnek a Kézenfogva Gondozóházban. Az önkormányzati támogatásnak köszönhetően több lakószobában és az étkezőben is új ablakokat szerelnek fel.

Fejlesztés
2023. márc. 9.

A város sportkomplexumának rekonstrukciójáról zajlott egyeztetés. A projektnek köszönhetően a Horgásztó, az Ifjúsági Park és a Városi Stadion is új, modernebb külsőt kaphat.

Hét autónak ad helyet az új parkoló.
Fejlesztés
2023. márc. 9.

Két parkolót is kialakítanak a Vajda János úton. A nagyobb területű hét autónak, a kisebb pedig kettőnek biztosítja majd a kényelmes parkolást.

A város több pontján tisztítják a vízelvezető árkokat az ÓVI munkatársai.
Fejlesztés
2023. márc. 7.

A város számos pontján tevékenykednek az ÓVI dolgozói. Az enyhébb időjárás kedvez a kinti munkáknak. Főként ároktakarítási munkálatok zajlanak.

A két új gyorsgőzfejlesztő berendezés.
Fejlesztés
2023. márc. 3.

Melegvizes kazánná alakítják át a két régebbi gőzkazánt az Ózdi Távhő Kft. fűtőerőművében. A fejlesztést egy pályázatnak köszönhetően tudják megvalósítani.

Távoli kép az útbővítés területéről.
Fejlesztés
2023. márc. 3.

Számos átalakulás várható a Vajda János utcában és környékén. A tervekben az utca bővítése, újabb parkolóhelyek kialakítása és egy domború tükör kihelyezése is szerepel.

A melegvíz- és fűtéskorszerűsítés egyaránt megtörtént.
Fejlesztés
2023. febr. 23.

Két régi, elavult gázkazánt cseréltek le az Átmeneti Szálláson, valamint a két korábbi gázbojlert is felváltotta egy újabb indirekt tartály. A beruházástól 20%-os energiamegtakarítást várnak.

Varjak fészkelnek az idős fákon.
Fejlesztés
2023. febr. 21.

A vetési varjak életterét is figyelembe kell venni a Zöld Sziget pályázat kivitelezésénél. A beteg, életveszélyes fák kivágását időben és ütemterv szerint kell elvégezni.

Háromrétegű ablakok cseréje folyamatos.
Fejlesztés
2023. febr. 14.

Kétszázötven millió forintos támogatásból korszerűsítik az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola főépületét. Az infrastrukturális fejlesztések várhatóan június 30-ig tartanak.

Távoli kép az építkezési területről, háttérben a templommal.
Fejlesztés
2023. jan. 26.

Bejárást tartottak a terület, az intézmény és a kivitelező cég képviselői a Kazinczy Ferenc úton épülő óvodánál. Jól halad a munka, a tervek szerint jövő év elejére mindennel elkészülnek.

Fejlesztés
2023. jan. 26.

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően megújulhat a város közepén található pihenésre alkalmas terület. Az érintett szervek vezetőit közös ötletelésre hívták a Polgármesteri Hivatalba.